FAQ

Wij krijgen veel vragen binnen over internetproviders, internet vergelijken of de internetverbinding. Daarom maken wij hier een selectie van de meest gestelde vragen en proberen om antwoord te geven op zoveel mogelijk van deze vragen. Je kan met onderstaande vraag en antwoorden alvast laten informeren over het overstappen, afsluiten en vergelijken van internet. Mocht je een ander vraag hebben dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Ik wil overstappen van alles-in-één-pakket. Hoe werkt dit?

Via de postcodecheck op internetabonnementen.nl kun je gemakkelijk controleren welke abonnementen er beschikbaar zijn op jouw adres. Tijdens het vergelijken van internet, bellen en/of Tv abonnementen, kun je met de filters je pakket samenstellen. Na het kiezen van een abonnement wordt je direct doorverwezen naar de website van de provider en sluit je hier je nieuwe abonnement af. De nieuwe provider draagt zorg voor de overstap, indien mogelijk met je huidige contract.

Moet ik betalen voor jullie service?

Nee, onze diensten zijn geheel gratis. Sterker nog, via Internetabonnementen.nl krijg je ook nog eens extra korting bovenop de aanbieding! Zie hiervoor onze pagina met exclusieve kortingen.

Hoe vind ik de beste internet abonnement?

Het is moeilijk te zeggen wie de beste internetprovider is. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie, wensen en eisen. Om erachter te komen welke internet provider de beste voor jouw is, kun je het beste gebruik maken van onze mogelijkheden voor filteren tijdens het vergelijken van internet, bellen en/of tv abonnementen of providers.

Hoe kan ik mijn internet snelheid testen?

Met onze speedtest kun je gemakkelijk en direct je internet snelheid van je up- en downloadsnelheid meten om te zien hoe snel jouw internetsnelheid is. Voor meer informatie hierover ga naar onze speedtest pagina.

Biedt internetabonnementen.nl ook glasvezel internet aan?

Glasvezel internet is op dit moment de snelste internet abonnement. Naast snel internetten biedt glasvezel ook de mogelijkheid om (digitale) televisie, radio en telefonie te ontvangen. Steeds meer huishoudens in Nederland krijgen de mogelijkheid om glasvezel internet te gebruiken. Wil jij snel internet met een glasvezel abonnement, doe dan onze postcodecheck om te controleren op glasvezel op jouw adres mogelijk is. Heb je de glasvezel check gedaan en is glasvezel mogelijk? Dan kun je met onze vergelijker de alle aanbieders van glasvezel met elkaar vergelijken.

Hoe vergelijk ik het goedkoopste internet abonnement?

Via onze internet vergelijken vergelijk je gemakkelijk alle internetproviders op prijs, kwaliteit en snelheid. Zo kun je het goedkoopste internet provider vinden op basis van jouw wensen en situatie.

Hoe gaat Internetabonnementen.nl om met mijn persoonlijke gegevens?

Jouw gegevens worden nooit gedeeld met derden of ingezet voor marketing of reclame uitingen. Wij houden ons strikt aan de wettelijke regels. Voor meer informatie hierover kun je het beste terecht op onze pagina over privacybeleid.

Is je vraag niet benatwoord?

Heb je een vraag waarop je het antwoord niet kon vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Stuur je vraag